Veel Voordeel!
Online goedkope wijn kopen ? Voordelige wijnen & wijnaccessoires vinden ? Exclusieve wijn kopen ?
Meer dan 8000+ voordelige wijnen & 3800+ speciaal bieren!
  Online goedkope wijn kopen? Voordelige wijnen, speciaal bieren & wijnaccessoires vinden?
  Wijnzoeker & Prijsvergelijker
  

Online goedkope wijn kopen ? Voordelige wijnen & wijnaccessoires vinden ? Exclusieve wijn kopen ?Frankrijk Alle wijnlandenFranse wijnen kopen ? Goedkope wijn kopen ? Voordelige wijn kopen ?Alle woorden Ieder woord

Suggesties:

Resultaat: 1 - 1 van 112 Franse recepten en gerechten -> Wijnsuggestie

 



   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z     Alle selecties wissen

    <<  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10  >>   Laatste

 


Rubriek

Wijnsuggestie

Gerecht

Land

Schapenvleesrode wijn, bijv. Cötes du Rhöne-Villages.Agneau a la mode d'Avignon - Lamsvlees uit Avignon (4 pers.)

600-700 g lamsvlees zonder been (uit een bout gesneden) - 4 el olie - 1 el boter - zout - peper - Provencaalse kruiden - 1 paprika - 250 g verse champignons - 2 uien - 2 teentjes knoflook ruim 2,5 dl rode wijn 300 g crème fraiche - 250 g tomaten (uit blik) - sojasaus

Vet, van het vlees snijden. Het vlees in dunne plakken snijden. De olie (3 el) en de boter verhitten. De stukken vlees in porties in de pan leggen en ongeveer 6 minuten (per portie) aan beide kanten braden. Vervolgens uit de pan nemen, met zout, peper en Provencaalse kruiden bestrooien en wegzetten. De paprika's halveren, steeltjes en zaadlijsten verwijderen, de paprika's wassen en in reepjes snijden. De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. De uien en teentjes knoflook pellen en snipperen. Olie (l el) aan het braadvet toevoegen, ui- en knof-looksnippers toevoegen en daarin fruiten. De gesneden groenten toevoegen, laten doorstoven en met kruiden op smaak brengen. De wijn erover schenken, de ingrediënten in de gesloten pan 3-4 minuten laten stoven. Crème fraiche doorroeren en even meeverhitten. De tomaten eventueel laten uitlekken, in blokjes snijden, met het vlees aan de groenten toevoegen en alles verhitten. Het lamsvlees opnieuw met de kruiden en de sojasaus op smaak brengen. Bijgerecht: rijst en salade.
Languedoc, Roussillon en Provence


<<  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10  >>   Laatste





Advertentie

 Versie 1.1  © by VoordeligeWijnen.nl