Veel Voordeel!
Online goedkope wijn kopen ? Voordelige wijnen & wijnaccessoires vinden ? Exclusieve wijn kopen ?
Meer dan 8000+ voordelige wijnen & 3800+ speciaal bieren!
  Online goedkope wijn kopen? Voordelige wijnen, speciaal bieren & wijnaccessoires vinden?
  Wijnzoeker & Prijsvergelijker
  

Online goedkope wijn kopen ? Voordelige wijnen & wijnaccessoires vinden ? Exclusieve wijn kopen ?Frankrijk Alle wijnlandenFranse wijnen kopen ? Goedkope wijn kopen ? Voordelige wijn kopen ?Alle woorden Ieder woord

Suggesties:

Resultaat: 1 - 1 van 10 Franse recepten en gerechten -> Wijnsuggestie

 



   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z     Alle selecties wissen

    <<  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10  >>   Laatste

 


Rubriek

Wijnsuggestie

Gerecht

Land

GebakElzasser witte wijn, bijv. Sylvaner.Tarte a Poignon - Uientaart (4 pers.)

200 g bloem - 1 afgestreken tl bakpoeder - 3 el water 1/2 afgestreken tl zout - 100 g boter - vulling: 500 g uien - 50 g boter - 1,2 dl melk - zout - peper -1 el maïzena - 1 el koud water - 100 g doorregen spek - 2 eidooiers - 3 el slagroom

Voor het deeg bloem en bakpoeder vermengen. Water, zout en boter toevoegen. De ingrediënten met een mixer met kneedhaken eerst op de laagste, dan op de hoogste stand goed door-kneden. Daarna met de hand tot een soepel deeg kneden. Het deeg 30 minuten in de koelkast zetten. Het deeg iets groter dan de bodem van een pievorm (doorsnee ongeveer 28 cm) uitrollen en in de vorm leggen. Het deeg tegen de rand 2 cm hoog aandrukken. De bodem meerdere keren met een vork in-prikken. De vorm in een voorverwarmde oven op 200-225 graden schuiven en in 15-20 minuten goudgeel bakken. Voor de vulling de uien pellen en in ringen snijden. De boter smelten, de uiringen daarin aanfruiten. De melk toevoegen, met peper en zout kruiden, aan de kook brengen en in ongeveer 10 minuten gaarkoken. De maïzena in water oplossen, aan de uien toevoegen en even laten koken. Het spek in dobbelsteentjes snijden. Eidooiers en slagroom kloppen en met de dobbelsteentjes spek aan de uien toevoegen. De uien over de voorgebakken taartbodem verdelen. De quiche weer in de op 200-225 graden voorverwarmde oven schuiven, in 45-60 minuten gaar laten bakken.
Alsace en Lorainne


<<  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10  >>   Laatste





Advertentie

 Versie 1.1  © by VoordeligeWijnen.nl